Rejser til Korsika

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.83 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+14°C

Korsika rejser har noget for enhver

Når du rejser til Korsika kan du være sikker på at få dine drømme opfyldt. Koriska har alt hvad hjertet begærer. Om du så er til afslappede daseferier på stranden, intens byvandring eller om du skal have børnene med på aktiv ferie, så er der noget for dig.

Det skønne korsikanske køkken er også turen værd, når du rejser til Korsika. Du kan både opleve det rustikke bjerg-køkken med egnsprægede råvarer og det friske kyst-køkken med råvarer som fiskerne netop har hevet i land.

Den franske ø er beboet af gæstfri og stolte øboer, som gerne byder dig velkommen til deres paradis-ø.

Strand og eventyr på Korsika

Hvadenten du er på udkig efter en aktiv- eller den badeferie, er der mange muligheder når du skal vælge et sted at bo, på dine Korsika rejser.

Du kan fx besøge Calvi, som byder på byliv, vandring og snorkling.

Bastia, som ligger på den nordlige halvø, har Korsikas største Kirke, Saint Jean-Baptiste. Kigger du ind bag citadellets murer, finder du et roligt og afslappet byområde. Fra Bastia er det også nemt at tage ud og opleve Korsika og resten af de små landsbyer.

Hvis du rejser til Korsika for at opleve azurblåt vand og strande så langt øjet rækker, så er Bonificio på densydlige halvø lige noget for dig. Byen er charmerende med sine snoede gader, livlige restauranter og hyggelige butikker.

Ajoccio byder på historie. Byen er Napoleons fødeby og hans fødehjem er lavet til et flot museum. Den gamle bydel i Ajoccio er uden tvivl et kig værd med sine snævre og snoede gader.

Nostalgisk togtur og smukke vandreruter

Der er mange forskellige oplevelser at komme efter når du rejser til Korsika og der er oplevelser til både de aktive og dem som vil dase.

Er du til vandreture er Korsika også en helt perfekt destination. Der er rigtigt mange gode vandreture og alt efter om du er til lange eller korte ture, så er der noget til din smag. Faktisk, er der en vandrerute på 180 kilometer. GR20 er ikke for uøvede vandrere, men byder på en af Europas smukkeste ruter.

En helt utrolig måde at opleve naturen på Korsika er via tog. Den 230 kilometer lange togtur, tager dig gennem både bjerglandskaber, forbi brusende floder og gennem blomstrende marker. Den smukke tur ligger op til romantik, især da toget er en ældre model og derfor bumler sin vej gennem landskabet.

Skal du på daseferie er det helt perfekt at tage til Korsika i sommermånederne, da temperaturene her ligger mellem 25 og 30 grader. Resten af året er velegnet til vandring, da vejret som regel viser sig fra sin gode side og giver omkring 15 grader.