Rejser til Hurghada

Essential Information

Currency
Egypt, Pound
1.00 USD = 17.65 EGP
CURRENT WEATHER
Solrigt
+31°C

Oplev Hurghada-ferier

Hvis du leder efter et livligt strandresort med fantastiske dykkermuligheder, så finder du alt hvad du ønsker på billige og All Inclusive ferier til Hurghada.

Dette populære resort ved Det Røde Hav var oprindeligt en lille fiskerlandsby men er nu een af Egypten’s største destinationer og I vil finde masser af aktiviteter, der kan holde jer beskæftiget på en ferie til Hurghada. Resortet er også et glimrende valg til feriegæster, som planlægger at kombinere en strandferie med en tur til de historiske seværdigheder i Cairo og Luxor.

Ferier i Hurghada giver mulighed for at udforske det dybe, blå hav på nogle af de bedste dykkerture i Det Røde Hav. Tættere på stranden finder man fantastiske områder at snorkle iblandt koralrevet ved stranden, eller hvis du ikke har lyst til at få våde fødder, kan du tage en sejltur i bådene med vindue i bunden, så man kan nyde livet under havoverfladen fra båden på ferien. Resortet byder på et stord udvalg af vandsportsaktiviteter deriblandt windsurfing, jetski og parasailing, fantastisk hvis man leder efter en aktiv ferie!

Slap af på din ferie til Hurghada

Et stykke fra kysten finder man masser af ting der kan holde jer beskæftiget på ferien. Hurghada er omgivet af den smukke østlige ørken, hvor man kan leje jeeps, strandbuggies eller tage på camelrideture i sandet. Man kan også tage en sejltur til de spektakulære Giftun-øer med deres fredfyldte hvide sandstrande, glitrende hav med koralrev, beach volley-baner og et dykkercenter. Man finder også et kosmopolsk natteliv på ferier til Hurghada med masser af natklubber og barer fordelt rundt omkring i byen og fantastisk, varieret gastronomi fra hele verden.