Rejser til Egypten

Essential Information

Currency
Egypt, Pound
1.00 USD = 17.65 EGP
CURRENT WEATHER
Nogen sol
+26°C

Billige Egypten rejser

Når du rejser til Egypten er du garanteret strålende solskin hele året rundt, og du har fremragende muligheder for at nyde de smukke hvide strande, de betagende koralrev og nogle af verdens mest berømte historiske seværdigheder, pyramiderne i Giza.

Uanset om du planlægger en længere sommerferie med børnene eller en kort, romantisk rejse for to, så rejser til Egypten en oplagt mulighed. Landet byder på helt enestående kulturskatte og historiske monumenter, samt Det Røde Hav, der er kendt som et af verdens 7 smukkeste steder at dykke.

Forstil dig en formiddag på kamelryg i ørkenen, før du om eftermiddagen snorkler blandt kulørte koraller. Det er hvad du har mulighed for med vores Egypten rejser.

De bedste steder i Egypten

Kysten langs Det Røde Hav er et af de mest populære rejsemål, hvor Sharm El Sheikh er et oplagt område at besøge både sommer og vinter på dine rejser til Egypten. Det er det ideelle sted at opleve landets varme klima, den unikke natur og dyrke vandsport, uanset hvem du rejser sammen med.

Hvis du vil slappe af på en malerisk strand, kan du vælge den traditionelle feriedestination Hurghada, hvor du kan nyde den rolige atmosfære og stadig være tæt på Sharm El Sheikh og det livlige natteliv, når du har lyst til at feste igennem.

En badeferie i El Gouna eller Marsa Alam byder på masser af travle barer og natklubber, gode shoppemuligheder i mærkevarebutikkerne eller på bazarerne, og samtidig er der masser af historiske seværdigheder.

Oplev antikken

Egyptens oldtidsminder har imponeret os gennem generationer, og vi bekendte med historien fra skoletiden. På rejser til Egypten kan de voksne få lov at være nostalgiske, og børnene kan opleve det, de har lært om, i virkeligheden.

Det er en mindeværdig oplevelse at besøge de historiske byer Alexandria, Luxor, Kairo og Giza.

Det er næsten umligt ikke at blive overvældet, når man står i Kongernes Dal eller i skyggen af den store pyramide i Giza, som er det eneste af oldtidens syv vidundere, der stadig er bevaret i dag. Bliv fotograferet ved den monumentale Sphinx og de gamle kongegrave, eller gør vennerne misundelige med en sejltur på Nilen. Nilen har været helt afgørende for Egyptens udvikling gennem tiderne, og den bedste måde at opleve flodens storhed på er at glide roligt ned af den på en felucca-båd.