Rejser til Den Dominikanske Republik

Essential Information

Currency
Dominican Republic, Peso
1.00 USD = 47.86 DOP
CURRENT WEATHER
Nogen sol
+31°C

Oplev Den Dominikanske Republik

Med hvide sandstrande og blændende turkisblåt hav, betagende landskab og fascinerende kultur er ferier til Den Dominikanske Republik altid en virkelig uforglemmelig oplevelse.

Denne smukke caribiske ø er det perfekte sted, hvis du leder efter et tropisk paradis med sol året rundt. Ferier i Den Dominikanske Republik kan tilbringes med at slappe af ved poolen med en cocktail i hånden, svømme i det krystalklare hav eller bare tage den betagende udsigt til sig.

Med fint hvidt sand og roligt vand er Punta Cana på østkysten et fremragende valg til en ferie i Den Dominikanske Republik. Ferier på denne kyst kan også nydes i det afslappede resorten Bavaro og med golfbaner, fremragende dykning og et livligt natteliv på denne kystlinje vil du finde masser af ting til at holde dig beskæftiget. Du kan finde flere byer nordpå, inklusive Playa Dorada og Puerto Plata, hvor der er et antal skønne strande, fremragende udvalg af vandsport, og det ligger tæt på Ocean World og vandlandet Columbus. Længere sydpå finder du Boca Chica med sit rolige og lave vand, der gør det til det perfekte sted til en familieferie i Den Dominikanske Republik.

Aktiviteter i Den Dominikanske Republik

Du kan også finde masser at lave væk fra stranden på din ferie i Den Dominikanske Republik. Hovedstaden Santa Domingo er en fascinerende by til en dagstur, hvor du kan opleve den ægte stemning og lokale kultur. For dem af jer, der ønsker en mere aktiv ferie, er der masser af muligheder at prøve, lige fra ridning, gokart til riverrafting og jeep-safarier i bjergene Cordillera. Det er forholdsvis billigt at spise ude og gå på shopping, så du kan købe nogle gode souvenirs til at tage med dig hjem fra Den Dominikanske Republik.