Rejser til Danmark

Essential Information

Currency
Danish krone
1.00 USD = 6.20 DKK
CURRENT WEATHER
Regn
+25°C

Ferier til Danmark

Danmark er det mindste af de skandinaviske lande, men med 7.300 km smuk kystlinje og mere end 10.000 km officielle cykelstier er det en fantastisk destination for folk, der vil cykle på mountainbike. Danmark er et paradis for golfspillere med adskillige baner af mesterskabsstandard og Danmark er desuden Europas bedste land til windsurfing. København er en ideel destination til en billig miniferie, men byer som Aalborg er bestemt også værd at besøge.

Ferier i Danmarks hovedstad, København

København er den smarte kosmopolitiske hovedstad i Danmark, fuld af liv og charme. Byens størrelse gør den overskuelig, den er utrolig sikker at færdes i og så har den en masse billige hoteller du kan vælge mellem. Ved vandet ligger der mange spændende restauranter, der alle sammen er omgivet af en dejlig rolig og afslappet atmosfære. København er meget mere end den lille havfrue og Amalienborg. Netop derfor anbefaler vi den som en af vores bedste og billige storbysferier.

Miniferier til Aalborg

Aalborg har teater, musik, opera, karneval, mange museer og et dejligt historisk kvarter. Men Aalborg har bestemt også noget at byde på når det kommer til børnene. Et vandland, tivoli og endda en fantastisk zoologisk have, kan Aalborg også byde på. Der er selvfølgelig gallerier, butikker og den legendariske Jomfru Ane Gade, Danmarks længste underholdningsstrøg med restauranter, barer, klubber og caféer med live-musik. Aalborg er dermed en by, der byder på lidt af det hele, og du vil aldrig komme til at kede dig i Aalborg. Vi har derfor også nogle rigtig gode og billige ferier til Aalborg.