Rejser til Prag

Essential Information

Currency
Czech Republic, Koruna
1.00 USD = 21.75 CZK
CURRENT WEATHER
Regn
+9°C

En billig rejse til Prag

Prag bliver også omtalt som "verdens smukkeste by", og er også kendt som "Den Gyldne By" eller "De 100 tårnes by".

Tjekkiets hovedstad Prag ligger langs Vltava-floden, og på rejser til Prag vil du have mulighed for at opleve et væld af både kulturelle og historiske skatte.

Byen består af fire kvarterer: den gamle bydel, Stare Mesto, den nye bydel, Nove Mesto, den mindre bydel, Mala Strana, og slotsområdet Hradcany. Byen er sprængfyldt med ting at se og opleve og det er garenteret du ikke kommer til at kede dig på en rejse til Prag.

Uanset om du vil afsted med din partner, med familien eller i en gruppe, er rejser til Prag sprængfyldt med uforglemmelige oplevelser.

Oplevelser i Prag

En rejse til Prag er den perfekte blanding af kultur, god mad og smukke seværdigheder og den bedste måde at udforske Prag på, er til fods.

Kryds byens mange smukke broer, og oplev gade efter gade med enestående arkitektur, herunder St. Nicholas kirken, den gamle rådhusplads og Prag Slot. Prag Slot er ikke blot et af de største slotte i verden, men det er også her, man opbevarer de tjekkiske kronjuveler. Derudover rummer slottet også det nationale kunstmuseum og et legetøjsmuseum.

Rejser til Prag vil ikke være komplette uden en bådtur langs Vltava-floden og under den berømte Karlsbro. Du bør heller ikke gå glip af de spændende museer rundt omkring i byen, herunder det fascinerende Frank Kafka Museum.

Hvis du gerne vil lære mere om byen og dens historie, så tag en tur omkring førkrigstidens jødiske kvarterer og besøg Kommunisme Museet.

Familierejser til Prag

Vores rejser til Prag er et godt valg for familier, da der også er fantastiske aktiviteter i byen til børn og barnlige sjæle. Prag Zoologiske Have er åben hver dag, og her kan man se på hundredvis af forskellige dyr. Børn under 3 år kommer ind gratis og i løbet af sommeren er der desuden daglige shows, fodring og træning af dyrene.

En tur til Petrin Tårnet er også 'et must' på en familieferie til Prag. Her kan du tage et mini-tog op ad bjerget, besøge parken og spejllabyrinten på toppen og klatre 300 trin op til tårnet hvor der er en spektakulær udsigt ud over byen.