Rejser til Ayia Napa

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+17°C

Udforsk Ayia Napa ferier

Nyd de smukke hvide sandstrande og det blændende blå hav om dagen og fest fra morgen til aften i dette clubbers paradis om natten.

Ferie i Ayia Napa kan prale med blå flag strande, livlige barer, værtshuse, restauranter og diskoteker, hvilket gør det til det perfekte valg for en livlig strand ferie. Ayia Napa er mindre end en times kørsel fra Larnaca lufthavn og med lidt over en fire timers flyvning til Cypern fra Danmark kan du, på ingen tid, slikke sol på dette feriested som er fyldt med fest og farver.

På en ferie til Ayia Napa kan du feste til daggry i en ny klub hver aften. Tilbring din dag med at nyde den travle feststemning på Nissi Beach, prøv vandski eller speed boating, eller hvorfor ikke opleve spændingen i vandbanerne i WaterWorld theme park. Hvis du ønsker at shoppe på din ferie, så har Ayia Napa nogle fantastiske tøj forretninger og butikker samt billige souvenirbutikker og håndværk boder.

Oplev Ayia Napa Strand Ferier

Hvis du leder efter en lidt roligere ferie, så er nærliggende Makronisos Strand populær blandt familier og Harbour Beach er en af de længste strande på Cypern. Gå en tur rundt i Museum of Marine Life, eller udforsk den ældgamle gravpladsen Makronissos Tombs. Ayia Napa ferier tilbyder en fantastisk naturskøn udsigt, een af de smukkeste steder på øen er naturparken af Cape Greco, der kun er en ti minutters kørsel op langs kysten. Anbragt højt oppe på klipperne, kan du opleve den fantastiske udsigt over Ayia Napa feriestedet eller hvorfor ikke tag op til Troodos bjergene for at nyde en picnic i træernes kølige skygger .