Rejser til Cypern

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.83 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+26°C

Billige Cypern rejser

Rejser til Cypern har alt, lige fra perfekte kystbyer med smukke strande og middelhavslandskaber, til spændende nætter i byen på natklubber i Ayia Napa.

Denne ø med mange facetter er fyldt med kilometer lange sandstrande, glimtende blåt hav, der er det reneste badevand i hele Europa. Endvidere er der en imponerende og smuk natur.

Varme somre og milde vintre skaber rammerne for en perfekt strandferie uanset, hvornår du rejser til Cypern.

Oplevelser på Cypern

Cypern er en smuk ø beliggende i Middelhavet mellem Grækenland, Tyrkiet, og Egypten. Den har en masse at tilbyde, såsom skønne omgivelser med Troodos-bjergene, Limassol Salt Lake og Paphos skoven, samt vidunderlig kultur og gastronomi.

Cypern rejser er ideelle for familier, grupper og især par, der søger en afslappet og prisvenlig ferie i uovertrufne omgivelser. I vil komme tæt på den spændende gamle Cypriotiske historie og den lækre lokale mad, som er stærkt inspireret af græsk kogekunst, og altid frisk.

I Limassol afholdes der hvert år i slutningen af august og begyndelsen af september en vinfestival. Her kan vinelskere få smag for cypriotiske vine og græsk kultur, som er i hovedsædet. Festivalen tiltrækker årligt omkring 15.000 gæster som alle får smag for de lokale troubadurers musik og forevisning i vinlavning.

Hvis du søger kulturelle og historiske oplevelser på dine rejser til Cypern, kan du tage til Paphos, hvor man kan lære mere om historien i den arkæologiske park, samt udforske kongernes gravkammer. Området er også kendt for at være Afrodites, elskovens gudinde, fødestedså det er den ideelle destination for en romantisk ferie.

Strandferier på Cypern

Hvis du foretrækker en ferie ved stranden har specielt Larnaca meget at tilbyde med sine smukke strande og maleriske omgivelser. Her kan du opleve det gamle fort og ruiner fra det antikke kongerige Kition. Det fine, hvide sand ved Phinikoudes tiltrækker også mange par, der søger en romantisk ferie.

Coral Bay byder på en perfekt blanding af afsondret beliggenhed og afslapning, mens man stadig er tæt nok på den festlige atmosfære til at kunne opleve det hele. Coral Bay ligger lidt nord for Paphos, og betegnes ofte som én af de bedste skjulte og uspolerede strande på øen. Den er helt klart et besøg værd, når du rejser til Cypern.

Mange tager også til øens festby Ayia Napapå deres rejser til Cypern, hvor du kan nyde den perfekte kombination af smukke strande og livlige natklubber, restauranter og barer. Nissi strand er et specielt underholdende strandområde med en bred vifte af vandsportsaktiviteter og en spændende og hyggelig atmosfære.