Rejser til Kroatien

Essential Information

Currency
Croatia, Kuna
1.00 USD = 6.23 HRK
CURRENT WEATHER
Regn
+14°C

Rejser til Kroatien

Kroatien grænser op til det glorværdige Adriaterhav til syd og til vest. Ind til for få år siden var Kroatien en mindre kendt middelhavsperle men i de senere år har rejsende for alvor fået øjnene op for dette solskinsparadis.

Kroatien er et fantastisk feriested og kan prale af et dejligt middelhavsklima, smukt klart hav og en fantastisk kyst med over et tusinde små øer. På rejser til Kroatien finder du et billedskønt landskab med bakker, søer og træfyldte bjergtoppe.

En Kroatien ferie er perfekt både for par, der vil væk fra hverdagen og familier med børn, hvor afslapning og aktiviteter helst skal være i balance.

Tag på opdagelse

På en Kroatien ferie er der masser af muligheder for at udforske kysterne og deres små hemmelige bugter. Der er masse af små skjulte grotter, idylliske bugter og fredfyldte strande og en bådudflugt er en populær måde at gå på opdagelse på.

Der afgår færger og flyvebåde fra Dubrovnik og Split til en række øer, og her er der mulighed for at få en endnu mere facinerende ferie i Kroatien.

Smukke små byer og fiskeflækker ligger som perler på en snor langs den kroatiske kyst. Du finder også steder som er listet på UNESCO´s verdensarvsliste samt smukke nationalparker, der bestemt er turen værd på en Kroatien ferie.

Uslebent natur

På Kroatien ferier vil du have nem adgang til nogle af de mest fantastiske nationalparker i Europa; besøg Plitvice Nationalpark og nyd den fantastiske udsigt og vandfald, som du finder der. Hvis du gerne vil på bjergvandring på din Kroatien ferie, så tag til Paklencia park, hvor der er nogle utrolige udsigter fra toppene.

I Krka nationalpark finder du et usædvanligt rigt og varieret dyreliv. Her snor Krka floden sig gennem kilometervis af naturområder som er helt uberørt af mennesker. Der er rigtig mange forskellige landskaber langs floden som hver især er hjemsted til deres eget unikke dyreliv. Her finder du et eksempel på, hvordan store dele af europas middelhavsregion ville have set ud for tusinde af år siden.