Rejser til Kap Verde

Essential Information

Currency
Cape Verde, Escudo
1.00 USD = 93.62 CVE
CURRENT WEATHER
Solrigt
+27°C

Billige rejser til Kap Verde

Indtil for nylig var Kap Verde en ukendt feriedestination, men nu er folk ved at få øjnende op for disse øer. Med kilometerlange hvide sandstrande, krystalklart vand og fuldstændig fantastiske naturomgivelser er det ikke svært at forstå, hvorfor Kap Verde rejser er blevet så populære.

Det officielle sprog er portugisisk, og den rige og varierede kultur indeholder elementer fra både Brasilien og Portugal. Her vil du kunne suge til dig af den afslappede atmosfære og danse til de smittende sambarytmer.

Oplev øerne

Kap verde består af i alt ni øer og mange vender tilbage igen og igen. Her findes noget for enhver smag, så hvadenten du drager på ferie med familien eller kæresten, bør du overveje Kap Verde rejser.

Beliggende 500km fra Senegals kyst er Kap Verde en afslappet blanding af et aktivt natteliv og en rig kultur med rolige strande og fantastiske landskaber. For virkelig at nyde udsynet anbefaler vi at du begår dig til fods så ofte som muligt når du rejser til Kap Verde. Så får du mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd og køre helt ned i gear. Der sejler regelmæssigt færger mellem øerne, og hver ø har sit eget særpræg, som du kan udforske og opdage.

Øerne Sal og Boa Vista har en kæmpe samling af betagende hvide sandtrande, som for eksempel Santa Maria strand. Her er der perfekte vilkår for virkelig at få slappet af og nyde livet på dine Kap Verde rejser.

Det officielle sprog er portugisisk, og når du rejser rundt omkring på øerne, vil du suge den rige og varierede kultur, der indeholder elementer fra både Brasilien og Portugal, til dig.

Højdepunkter og vandsport

Øen Sal er et rigtig godt sted for windsurfing og masser af andre typer vandsport. Aktiviteter som gør det et godt valg specielt for familier der ønsker en ferie fyldt med aktivieter og sjov.

Hvis du vælger at besøge Fogo tør vi godt garantere, at dette vil blive et af højdepunkterne på dine Kap Verde rejser. Det tager omkring fire timer at bestige vulkanbjerget på Fogo, og det er et must at hyre en guide, da turen ikke er for sarte sjæle. Udsigten er dog det hele værd. Alle Kap Verde øerne er vulkanske, men kun Fogo, som er portugisisk for ”ild”, er aktiv.

Maio er en anden enestående ø men af helt andre grunde. Her kan du vandre rundt blandt de gamle Britiske bygninger og virkelig få smag for øens historie. Denne vidunderlige arkitektur alene er besøget værd.