Rejser til Sunny Beach

Essential Information

Currency
Bulgaria, Lev
1.00 USD = 1.66 BGN
CURRENT WEATHER
Nogen sol
+34°C

Billige Sunny Beach Rejser

Overdådigt skønne strande og vilde super-klubber. Sunny Beach har skabt sig et rygte som et af de bedste solskins-destinationer ved middelhavet, med super faciliteter og venlige engelsktalende indbyggere.

Sunny Beach er den største stranddestination i Bulgarien og i de senere år er dette solrige ferieresort blevet en favoritdestination blandt unge. Når du rejser til Sunny Beach finder du over 8 kilometer perfekt kystlinje, gode billige priser og nogle suveræne natklubber at slå sig løs på.

Om dagen kan du lade op på de über-skønne sandstrande eller prøve kræfter med de mange vandsportsgrene, som du finder på Sunny Beach Rejser.

Slap af i Sunny Beach

Anerkendt for sine moderne faciliteter og gode klima har Sunny Beach alle hovedingredienserne til en ferie med vennerne, som du aldrig vil glemme. Om dagen kan du sole dig i bikinien på de overdådigt lange sandstrande og tage en dukkert i de varme middelhavsbølger.

Hvis du er lidt mere ambitiøs, er der masser af vandsportsaktiviteter at prøve kræfter med. Den nemmeste måde at finde dem på, er ganske enkelt at gå en tur langs vandet og slå til, hvis der er noget der fanger din interesse.

Hvis du bliver træt af at få sand mellem tæerne, er der også muligheder for bowling eller endda faldskærmsudspring når du rejser til Sunny Beach!

Fest og farver i Sunny Beach

Flower Street er hovedsædet for nattelivet i Sunny Beach, og her ligger mange af de største diskoteker og natklubber. Mange danskere søger til Den Glade Viking, for at feste igennem i den store hal. Her læggers der aften efter aften op til en uforglemmelig oplevelse, med verdensberømte DJs og cocktails i stride strømme.

For en endnu vildere bytur bør du slå et smut omkring Disco Orange når du rejser til Sunny Beach. Disco Orange er hjemsted for mange af de større events i Sunny Beach og byder på en af de mest ikoniske events i Sunny Beach: Paint Party. Her er der bogstaveligt talt fest og farver, men lad dit bedste outfit blive hjemme.

Hvis i ikke kan vente med at skyde festen igang, er der mulighed for at springe på Tattoo Party Boat på jeres rejser til Sunny Beach. Her kan i stikke til søs og deltage i de mange aktiviteter eller bare feste igennem – der er hele tre etager at slå sig løs på!