Rejser til Barbados

Essential Information

Currency
Bajan (Barbados), Dollar
1.00 USD = 2.00 BBD
CURRENT WEATHER
Regn
+30°C

Billig ferie på Barbados

Med sine smukke strande, fantastiske landskaber og rig kultur, er Barbados en fantastisk mulighed for at komme væk fra det hele.

Uanset om du er på udkig efter en familieferie, et romantisk ophold, en all-inclusive Barbados ferie eller en livlig ferie med vennerne, har denne fantastiske koralø det hele. Slap af på de hvide strande, svøm og snorkle i det klare blå hav eller oplev det livlige natteliv og nyd noget lokal musik.

Fantastiske Strandferier

Barbados ferier tilbyder den perfekte mulighed for at kombinere en afslappet strandferie med chancen for at udforske et varieret og spændende ø-samfund. Nyd den smukke arkitektur, de fantastiske restauranter og toldfri shopping i hovedstaden Bridgetown, eller oplev de spektakulære strande og den familie venlig atmosfære i Christ Church. Hvis du ønsker at tilbringe dine aftener med at danse til den lokale musik, er St. Lawrences Gap det livligste sted at være, mens Garrison området er øens historiske hotspot, med museer og gallerier hvor du kan se Barbados 'kulturelle fortid. Hastings og Worthing områderne tiltrækker et yngre publikum og er populære til en surfing ferie og de mindre eventyrlystne kan prøve kræfter med at snorkle i den smukke marine reserve nær Holetown. Feriegæster, der ønsker at opleve en autentisk bid af Barbados liv kan besøge den autentiske fiskerby Oistins, mens dem, der ønsker en smag af det høje livet kan gnide skuldre med de rige og berømte i byen St. James.

Med solskin årund rundt, er denne destination altid populær hos turister på udkig for at undslippe det kolde danske vejr, men der er så meget mere at gøre end at slappe af ved havet. De berømte venlige lokale er altid klar med traditionel underholdning fra calypso og reggae til mere raffinerede middag shows og krydstogter, mens øens popularitet med turister rundt om i verden betyder verdensklasse restauranter, der tilbyder globale retter er lige så almindeligt som rustikke strand barer der betjener friskfanget fisk og skaldyr og lokal rom. Generelt er vestkysten støjsvag, ideelt for familier og par på udkig efter en romantisk strandferie, mens den sydlige kyst byder på vandsport og en livligere atmosfære. De nordlige og østlige kyster er vildere og mere robust og tilbyder mange uspolerede strande og skjulte bugter, hvor du virkelig kan komme væk fra det hele.